Datum: donderdag 17 maart 2022, 22:00 - Auteur: Redactie

DIA verzuimt te winnen bij concurrent Dussense Boys

In Dussen leek DIA donderdagavond op weg naar een cruciale zege, maar de plaatselijke boys staken daar net op tijd een stokje voor. De bezoekers uit Teteringen bestormen derhalve niet de top van 4C.

Met vier punten minder dan de nummer drie uit Dussen moest DIA winnen, maar het begin van de kraker was voor de thuisploeg. Toch maakte Menno van Vliet er voor rust 1-1 van en zou Thomas van Burik na de pauze de leiding schenken aan de Bredase dorpelingen.

Het was echter een directe vrije trap die de eindstand op 2-2 bepaalde. Na afloop sprak Voetbalinbreda.nl met DIA-trainer Erik van Rooij. “Met de rust is het 1-1, maar het had 4-1 voor ons moeten staan. Wij waren de betere ploeg.”

Dussense Boys – DIA 2-2 (1-1)
1-0 Dussense Boys, 1-1 Menno van Vliet, 1-2 Thomas van Burik, 2-2 Dussense Boys.