Datum: zondag 29 oktober 2023, 19:03 - Auteur: Redactie

Dieptepunt is compleet bij Advendo na twaalf tegengoals

Hekkensluiter Advendo beleefde zondag een rampmiddag. In 5B kreeg het meer dan dubbele cijfers tegen bij Gloria UC.

In een regenachtig Baarle-Nassau was er niks te beleven voor de Bredanaars. Gloria stond binnen vijf minuten na de aftrap al met 3-0 voor en liep uit naar 12-0 uiteindelijk. Kendrick Cecilia scoorde nog wel de 12-1, overigens een fraai doelpunt, maar dat was niet eens een pleister op de wonden van de equipe van trainer Richard Hoogkamer.

Na afloop legde doelpuntenmaker Cecilia uit aan Voetbalinbreda.nl hoe dit zo kon gebeuren.. “Zij waren echt goed en wij heel erg slecht. We misten op het laatste moment ook vier basisspelers. Zij hadden voor rust zeven kansen en ze gingen er alle zeven in. Hoe nu verder? We moeten onze kop omhoog houden. Advendo geeft nooit op.”

Gloria UC – Advendo 12-1 (7-0)
1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0, 6-0, 7-0, 8-0, 9-0, 10-0, 11-0 en 12-0 Gloria UC, 12-1 Kendrick Cecilia.