Datum: zondag 12 februari 2023, 18:25 - Auteur: Redactie

Doelpuntrijke nederlaag voor DSE op het gras van HVV ’24

In 3A was het voor DSE zondagmiddag niet mogelijk om een positief resultaat te bewerkstelligen. De laagvliegers uit Etten-Leur verloren met ruime cijfers van HVV.

In Hulst liepen de bezoekers continu achter de feiten aan. Bij een 2-0-achterstand prikte Bart Naalden nog wel raak, maar daarna liep HVV weer uit. Uiteindelijk zou Pjotr Hendrickx na rust de 4-2 nog scoren, maar was het slotakkoord voor de gastheren.

“We waren gewoon niet wakker en begonnen zo slecht dat we na zeven minuten met 2-0 achter stonden. Gaven eigenlijk elke goal weg door stomme fouten en zijn daardoor nooit echt in de wedstrijd gekomen”, aldus verdediger Alex van Dorst tegen Voetbalinbreda.nl.

HVV ’24 – DSE 5-2 (3-1)
1-0 en 2-0 HVV ’24, 2-1 Bart Naalden, 3-1 en 4-1 HVV ’24, 4-2 Pjotr Hendrickx, 5-2 HVV ’24.