Datum: zaterdag 11 mei 2019, 17:06 - Auteur: Redactie

Dosko laat seizoen The Gunners wéér mislukken

Het seizoen zit er min of meer op voor The Gunners. Zaterdagmiddag leed de club uit de Haagse Beemden opnieuw duur puntenverlies in 4C: Dosko was de boeman.

Na drie minuten ging het al mis voor de thuisploeg, die opnieuw veel spelers miste. Een corner van Dosko, fout in de dekking en 0-1. De hele wedstrijd ongeveer 65 procent balbezit gehad en wat kansjes gehad, maar opnieuw lukte het The Gunners, dat trouwens een strafpunt heeft gekregen van de KNVB na een eerder uit de hand gelopen wedstrijd, niet om doelpunten te maken.

In de 74ste minuut kwam spits Jamie Wolff, vandaag de laatste man overigens, voor de goal na een vrije trap van Nick Collins en produceerde de gelijkmaker: 1-1. Iedereen dacht dat de gastheren erover heen zouden gaan, maar ze konden de mogelijkheden niet afmaken. De tweede echte kans van Dosko in de 84ste minuut werd pijnlijk dodelijk benut. In de 90ste minuut kwam Daniel Zwanenburg nog 1 op 1, maar de vijnadelikke keeper tikte de bal naast. Een minuut later nog een mogelijkheid voor Wolff, maar ook deze zat niet.

Voor de naar VVR verkassende coach Mark Schuiten dus opnieuw een seizoen zonder promotie in Gageldonk met zijn equipe. Tegenover Voetbalinbreda.nl gaf hij aan te balen na afloop. “Al met al hadden we vandaag verdiend om te winnen, maar het mag niet zo zijn. Het seizoen is dus klaar, uitballen en helaas niet de doelstelling om te promoverwn bereikt. Diepe teleurstelling overheerst.” De club uit de Haagse Beemden staat nu achtste en moet dinsdagavond weer aan de bak. Dan speelt het bij FC Bergen een eerder gestaakt duel: nog een halfuur met een 1-0-voorsprong.

The Gunners – Dosko ZA 1-2 (0-0)
0-1 Dosko ZA, 1-1 Jamie Wolff, 1-2 Dosko ZA.