Datum: zondag 13 februari 2022, 17:33 - Auteur: Redactie

Dramatisch seizoen WDS ’19 duurt voort in Wagenberg

WDS kon tijdens het inhaalduel met VCW in 4C geen potten breken zondagmiddag. De oudste amateurclub van Breda verloor alweer zijn negentiende punt van de campagne.

Wat voor WDS pleit is het feit dat de selectie gehavend was. De ploeg uit de Haagse Beemden moest een beroep doen op oudgedienden zoals Remko van der Kruyssen en Badr Boughardaine. Met twee jeugdspelers erbij ging het dan ook niet vanzelf. Tot overmaat van ramp werd Abdul Avci de ‘wedstrijd uitgeschopt’ en ook Danisho Siner haakte voortijds kortademig af. De 1-0 en 2-0 van de gastheren was dus geen verrassend gevolg. De aansluitingsgoal van Avci, vlak voor hij uitviel, was een mooie. Hij krulde de bal in de verre hoek na een prima individuele actie.

In het tweede bedrijf hielden de dorpelingen stand. Er vielen geen goals meer. “Een gemiddeld weiland waar 120 koeien op lopen is beter dan het veld van VCW”, baalde coach Martijn van Wanrooy na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl. “Na rust heeft VCW alleen tegengehouden en lange ballen gespeeld op de counter. Wij probeerden wel, maar werden niet echt gevaarlijk. Wel mooi was het debuut van junior Ojani Muntslag, die het prima deed. Volgende week hebben we hopelijk weer een hoop spelers terug”, aldus de Hagenaar, die deze week zijn contract verlengde.

VCW – WDS ’19 2-1 (2-1)
1-0 en 2-0 VCW, 2-1 Abdul Avci.