Datum: zondag 2 juni 2019, 15:20 - Auteur: Redactie

Droom van Groen-Wit eindigt meteen al in Terneuzen

Voor Groen-Wit zit de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse er al op. Zondagmiddag werd er verloren in en tegen Terneuzen.

In het snikhete Zeeland, op het kunstgras, bleek de thuisploeg te sterk voor het bezoek uit Princenhage. Na de 1-0 maakte Dirk Goudbeek nog wel de gelijkmaker op aangeven van Ibrahim Aydin, maar nog voor rust stond het 2-1. In het tweede bedrijf liepen de Zeeuwen uit naar 4-1, waarna Tijn van Galen er nog 4-2 van maakte na een soort halve omhaal. Mouhcine Zerouali had de kans om de spanning terug in de strijd te brengen, maar miste een penalty, waardoor de Bredanaars hun vakanties kunnen gaan boeken.

“We waren de eerste helft voetballend beter. In de tweede helft beginnen we te slap. Snel werd het 3-1. Goede aanval. Daarna dringen wij aan. Terneuzen speelde vanuit de omschakeling. Balverlies middenveld. Steekpass op spits ruikt naar buitenspel, maar hij rondde beheerst af. Daarna werd het nog 4-2 en krijgen we een penalty. Hadden er meerderen kunnen zijn. De inzet ging er niet in. Daarna was onze accu leeg. Hoe we nu eindigen? Met opgeheven hoofd”, aldus de trotse trainer Martijn van Galen na afloop tegen Voetbalinbreda.nl.

Terneuzen – Groen-Wit 4-2 (2-1)
1-0 Terneuzen, 1-1 Dirk Goudbeek, 2-1, 3-1 en 4-1 Terneuzen, 4-2 Tijn van Galen.