Datum: zondag 10 maart 2024, 16:36 - Auteur: Redactie

DSE bewijst prima vorm en neemt punt mee bij lijstaanvoerder

In 4A speelde DSE zondagmiddag doelpuntloos gelijk. Op het veld van koploper Clinge mag dus gesproken worden van een prima puntje.

In Zeeland troffen de voormalige derdeklassers elkaar weer en ondanks het feit dat Clinge stijf bovenaan staat en DSE van ver heeft moeten komen om in de middenmoot te geraken, was dat niet af te zien aan het spelbeeld. Sterker nog, De Sportvriend Etten had mogelijkheden tot een stunt. Het bleef echter bij de hatelijke brilstand. Na afloop stelde Voetbalinbreda.nl wat vragen aan DSE-steunpilaar Pieter Foesenek.

“Of het duel zo saai was als de uitslag doet vermoeden? Nee, zeker niet. Het was een hele spannende wedstrijd die op en neer ging. Goed voetbal was onmogelijk op het veld. Ik vond dat wij de betere kansen hebben gehad en de overhand op de wedstrijd. We zijn eigenlijk niet in de problemen gekomen en hadden de kans om met drie punten naar huis te gaan.”

“Gezien de stand op de ranglijst zou je zeggen dat je niet zou verwachten dat we konden winnen, maar eindelijk zijn we weer lekker bezig met zijn allen. Al met al zijn we tevreden met de 0-0, maar vooral met de inzet van ons als team.”

Clinge – DSE 0-0.