Datum: zondag 21 mei 2023, 15:25 - Auteur: Redactie

DSE bijt tanden stuk op schijf en moet de nacompetitie in

In 3A is DSE zondag tot de nacompetitie veroordeeld. De laagvliegers uit Etten-Leur konden op eigen veld niet van Schijf winnen.

Het was een wedstrijd waarin het vooral spannend was met een aantal grote kansen heen en weer met twee geweldige reddingen van beide keepers. Toch werd het 1-0 voor rust door Cas Nooren, die een afgeslagen corner geweldig binnen schoot.

“Na rust kwamen we heel slecht uit de kleedkamer waar we na tien minuten ineens met 1-2 achter stonden. Gelukkig maakte Liam (Derijck, red.) net als vorige week de gelijkmaker”, aldus captain Alex van Dorst na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl.

DSE – Schijf 2-2 (1-0)
1-0 Cas Nooren, 1-1 en 1-2 Schijf, 2-2 Liam Derijck.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss