Datum: zondag 25 februari 2024, 15:48 - Auteur: Redactie

DSE boekt zeer welkome zege op het complex van Grenswachters

In 4A speelt DSE weer een voorzichtige rol van betekenis. Zondagmiddag won de formatie uit Etten-Leur van Grenswachters.

De Sportvriend Etten wist dat het bij een uitzege de top vijf weer kon ruiken en dus was het extra lekker dat Pieter Foesenek zijn ploeg aan de voorsprong hielp in het hol van de leeuw. Hij was het eindstation na een heerlijke aanval: 0-1. En het werd nog mooier voor de blauwhemden, want Kjell Hendrickx verdubbelde de marge.

Nota bene op zijn verjaardag krulde hij een prachtige vrije trap in de goal en trakteerde daarmee zichzelf en DSE op een mooi cadeau. Na de goede eerste helft volgde echter wel een minder tweede bedrijf. Uit het niets viel de aansluitingsgoal: 1-2. “En vanaf dat moment kwamen we niet meer in ons spel.”

“De laatste vijftien minuten werd het nog wel billenknijpen, maar gelukkig door de vechtlust van ons team hebben we de zege over de streep getrokken. Al met al was het een lekkere overwinning vandaag”, vertelde doelpuntenmaker Foesenek na de wedstrijd in Putte aan Voetbalinbreda.nl.

Grenswachters – DSE 1-2 (0-2)
0-1 Pieter Foesenek, 0-2 Kjell Hendrickx, 1-2 Grenswachters.