Datum: zondag 27 november 2022, 16:57 - Auteur: Redactie

DSE doet Groen-Wit een gunst en houdt Wernhout in bedwang

In 3A deed DSE zondagmiddag iets wat niet veel mensen hadden verwacht. Titelkandidaat Wernhout van winst afhouden.

Wernhout probeert de Bredase koploper Groen-Wit in het zicht te houden, maar dat zicht vertroebelde door DSE. De ploeg uit Etten-Leuer kreeg al vroeg een reuzekans, maar in de tegenaanval maakten de gasten uit het grensdorp de 0-1. Toch kwamen gastheren terug in de strijd. Na goed doorzetten van Pieter Foesenek, weer terug na een lange blessure, maakte Rik Soethout in de rebound de 1-1. Bij die score zou het, ondanks nog wat aanvalsgolven aan beide kanten, blijven uiteindelijk.

“Dit is zeker een belangrijk puntje tegen de nummer 2. Was een hele open wedstrijd die echt twee kanten op kon vallen. Spel ging echt op en neer met kansen aan beide kanten. Tweede helft hadden wij wel het meest het overwicht maar kwamen we enorm goed weg bij een wereldkans van Wernhout. Een paar wissels aan onze kant resulteerde dan weer in een aantal goede kansen. Denk dat beide ploegen hier genoegen mee moesten nemen”, vertelde DSE-routinier na afloop aan Voetbalinbreda.nl.

DSE – Wernhout 1-1 (0-1)
0-1 Wernhout, 1-1 Rik Soethout.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss