Datum: zondag 1 oktober 2023, 15:57 - Auteur: Redactie

DSE draait Grenswachters door de gehaktmolen

In Etten-Leur trakteerde DSE zijn publiek zondag op een voorstelling. Zes goals en nul tegen in 4A: Grenswachters zal er nog wel wakker van gaan liggen.

Voor Grenswachters was het duel al na drie kwartier gespeeld. Pieter Foesenek zette de thuisploeg al rap op voorsprong, waarna Pjotr Hendrickx de marge verdubbelde vanaf de strafschopstip (2-0). Na de pauze gingen de blauwhemden vrolijk verder met prikken. Tom Jansen besliste het duel definitief en Foesenek zorgde met zijn tweede goal van de middag voor de 4-0.

Het slotakkoord was voor Pjotr Hendrickx, die met een dubbelslag in de slotfase zijn hattrick voltooide en de bal mee naar huis mocht nemen. Voor captain Rens Jansen was het in alle opzichten een glorieuze middag. Hij sprak met Voetbalinbreda.nl na afloop. “Grenswachters raakte nog wel de lat voor rust, maar zeker na rust was het een eenvoudige middag.”

“Ik wil ook een compliment maken naar onze tweede keeper Finn Hendrickx. Coen Jansen is onze nummer één, maar geblesseerd, maar Finn staat er nu twee keer in als zijn vervanger en houdt gewoon twee keer de nul.”

DSE – Grenswachters 6-0 (2-0)
1-0 Pieter Foesenek, 2-0 Pjotr Hendrickx (pen.), 3-0 Tom Jansen, 4-0 Pieter Foesenek, 5-0 en 6-0 Pjotr Hendrickx.