Datum: zondag 20 november 2022, 15:50 - Auteur: Redactie

DSE komt net tekort op het complex van Zundert

De gevarenzone blijft dreigen voor DSE in 3A. Zondagmiddag hield DSE gelijke tred met Zundert, maar bezweek het bezoek uit Etten-Leur in de laatste fase alsnog.

In het rood-zwarte dorp nam Zundert weliswaar de leiding, maar de specialist der vrije trappen sloeg weer eens toe namens DSE. Kjell Hendrickx vuurde zoals vaker dit seizoen raak van buiten de vijandelijke zestien en bracht de stand in evenwicht. Echter was dat niet voldoende voor een gunstige ruststand, want de thuisclub prikte zijn tweede van de eerste drie kwartier binnen.

Toch werd het na rust weer spannend, toen Rik Soethout een voorzet van Yvar Derijck afrondde: 2-2. “We kwamen door een omzetting goed uit de kleedkamer, maar daarna duurde de wedstrijd helaas tien minuten te lang voor ons, dus dat is balen”, keek DSE-routinier Alex van Dorst tegen Voetbalinbreda.nl terug op de twee treffers die uiteindelijk de 4-2-eindstand vaststelden.

Zundert – DSE 4-2 (2-1)
1-0 Zundert, 1-1 Kjell Hendrickx, 2-1 Zundert, 2-2 Rik Soethout, 3-2 en 4-2 Zundert.