Datum: zondag 16 april 2023, 15:27 - Auteur: Redactie

DSE lijdt vervelende thuisnederlaag tegen Zundert

DSE staat weer op de elfde plek. Zondagmiddag verloor het in 3A van Zundert, maar is de achterstand op de nummer 8 slechts een puntje.

Een frustrerende middag in Etten-Leur, waar de formatie van coach Peter Sweres er niet in slaagde om voorin een vuist te maken tegen het bezoek uit Zundert. Na een bloedeloze eerste helft, werd het na rust aantrekkelijker. DSE ging echter in de fout en al rap namen de gasten de leiding. Daarna was het meer een open duel en waren er kansen voor beide clubs, maar gescoord werd er niet meer.

“Het viel niet onze kant op. Zundert begon wel beter, maar dat namen wij na een kwartiertje over, denk ik. We gaven nauwelijks kansen weg en kregen zelf nog een aantal mogelijkheden. Het geluk was niet aan onze zijde wederom, helaas”, baalde DSE-captain Alex van Dorst, die bezig is aan zijn laatste seizoen in het eerste van de blauwhemden, na afloop toen hij met Voetbalinbreda.nl.

DSE – Zundert 0-1 (0-0)
0-1 Zundert.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss