Datum: zondag 23 april 2023, 15:27 - Auteur: Redactie

DSE overleeft in en tegen Wernhout en bereikt de brilscore

In 3A doet DSE er alles aan om degradatie te ontlopen. Zondagmiddag nam het bezoek uit Etten-Leur een punt mee uit het grensdorp dat Wernhout heet.

Het hoger geklasseerde thuisteam en het bezoek van coach Peter Sweres hielden elkaar continu in evenwicht. Anders dan de uitslag doet vermoeden, was het best een leuke pot voetbal vol spanning. Doelpunten vielen er echter niet, waardoor een punt werd toegevoegd aan het saldo, dat nog te min is om handhaving af te dwingen. DSE-aanvoerder Alex van Dorst praatte na de remise bij met Voetbalinbreda.nl.

“Voor rust waren we de bovenliggende partij, we kregen best een aantal goede mogelijkheden, alleen blijkt scoren ons grote probleem de afgelopen weken. De tweede helft kwam Wernhout er wel wat beter in en was het een redelijk gelijk opgaande wedstrijd. De ploeg die als eerste zou scoren zou de wedstrijd zeker winnen. Alleen dat lukte beide partijen dus niet”, aldus de defensieleider.

Wernhout – DSE 0-0.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss