Datum: zondag 30 oktober 2022, 17:14 - Auteur: Redactie

DSE verrast titelkandidaat Terneuzen en beleeft lekkere terugreis

Een weekend om niet snel te vergeten voor DSE in 3A. Zondagmiddag won de club uit Etten-Leur in en tegen Terneuzen, waardoor de rit in de bus terug een groot feest was.

Kjell Hendrickx was zondagmiddag in Zeeland James Ward-Prowse, Andrea Pirlo, David Beckham, Juninho Penambucano en Liones Messi tegelijk. De Etten-Leurse versie van de wereldberoemde specialisten der vrije trappen. Zo was zijn eerste goal voor rust een spelhervatting in de winkelhaak, maar die van de tweede helft deed de mondhoeken echt krullen. Van zo’n 35 meter legde hij de bal in de kruising. Terneuzen reageerde als door een adder gebeten, maar kwam niet verder dan de 1-2.

“Terneuzen is echt een titelkandidaat bij ons, maar wij hadden echt een topdag. We stonden wel onder druk, maar gaven niet veel weg. We hebben op strijdlust de drie punten binnen gesleept. Hoe de terugreis was? Een groot feest. Het tweede speelde daar ook, dus we zaten al vroeg in de bus. Een Zeeuws dagje met de selectie. Zij speelden gelijk, dus met vier punten terug naar huis en een feestje in de bus”, aldus defensieleider Alex van Dorst na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl.

Terneuzen – DSE 1-2 (0-1)
0-1 en 0-2 Kjell Hendrickx, 1-2 Terneuzen.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss