Datum: zondag 5 november 2023, 16:53 - Auteur: Redactie

DSE zakt steeds verder weg na bizar verlies tegen Hoeven

DSE is niet in beste doen in 4A. Zondagmiddag werd de derby thuis tegen Hoeven nipt verloren na een doelpuntenfestijn.

De droomstart van de campagne is voor coach Bas Liebregts en co teniet gedaan door een reeks nederlagen. Van een echte dip wil aanvoerder Rens Jansen echter niet spreken tegenover Voetbalinbreda.nl. “Vorige week was een offday. Tegen Clinge en Hoeven treffen we twee mede-degradanten en valt het twee keer niet onze kant op. Een dip is dus een groot woord, maar we moeten nu wel punten gaan pakken.” Tegen Hoeven, dat gevaarlijk was in de omschakeling, lukte dat dus nog niet.

De verdediger had eerder op de middag een geweldige wedstrijd meegemaakt met strijd, hele mooie goals, veel fouten en een op een neer gaand spelbeeld. Een echte derby waar alles in zat. Hoeven voor en rust trefzeker en Yvar Derijck met de aansluitingsgoal: 1-2. Toch weer 1-3, maar via Kristian Aarts en Fabian Coremans stond het in de slotminuut plots 3-3. “We wilde daarna nog vol voor de winst gaan, maar uiteindelijk krijgen we daarvoor de rekening gepresenteerd”, baalde Jansen.

Komend weekend bij Groede, de puntloze hekkensluiter, moet er gewonnen worden door DSE. “Of ik dat kan beloven aan onze fans?Beloven is altijd moeilijk, maar we gaan er wel alles aan doen”. aldus Jansen.

DSE – Hoeven 3-4 (0-1)
0-1 en 0-2 Hoeven, 1-2 Yvar Derijck, 1-3 Hoeven, 2-3 Kristian Aarts, 3-3 Fabian Coremans, 3-4 Hoeven.