Datum: zaterdag 15 oktober 2022, 15:01 - Auteur: Redactie

Dubbeldam duwt Olympia ’60 dieper in de kelder

Olympia ’60 verloor zaterdagmiddag in 4D en heeft slechts een punt na speelronde 4. Dubbeldam was de boeman voor de equipe uit Dongen.

In Dordrecht begon de ploeg van trainer Mo Duzgun prima. Ahhan Uslu opende namelijk de score, waardoor de Brabanders vrijuit konden spelen. Maar dat lukte niet, waardoor de Zuid-Hollanders de schade repareerden. Uiteindelijk stond het al 3-1 met rust.

Wederom Uslu bracht de spanning terug in de wedstrijd, maar zijn aansluitingsgoals in de tweede helft werd hard teniet gedaan door de thuisclub: 6-2. Het slotakkoord was voor Jochem Vogels namens de bezoekers, die nog altijd wachten op hun eerste overwinning.

Dubbeldam – Olympia ’60 6-3 (3-1)
0-1 Ayhan Uslu, 1-1, 2-1 en 3-1 Dubbeldam, 3-2 Ahyan Uslu (pen.), 4-2, 5-2 en 6-2 Dubbeldam, 6-3 Jochem Vogels.