Datum: zaterdag 25 maart 2023, 18:27 - Auteur: Redactie

DVVC baalt van erbarmelijke tweede helft tegen Dubbeldam

Hekkensluiter DVVC zag zijn opmars in 4D zaterdag gestopt worden. De zaterdagploeg van Dubbeldam won met harde cijfers in Dongen.

Sportpark Dongekant had zich ongetwijfeld opgemaakt voor opnieuw een glorieuze middag, want DVVC steekt in prima vorm de laatste tijd. Toch werkte het bezoek uit Dordrecht daar niet aan mee. Dubbeldam scoorde al vrij snel de openingsgoal en verdubbelde de marge. Captain Guus de Jong bracht de spanning terug, maar de ruststand werd toch op 1-3 bepaald.

En daar bleef het niet bij, want na een slechte tweede bedrijf, konden de gastheren allesbehalve tevreden zijn met hun prestaties. Doelpuntenmaker De Jong (foto) sprak na afloop met Voetbalinbreda.nl.

“We waren de eerste helft eigenlijk beter, wat raar klinkt met een 1-3-achterstand. De tweede helft begonnen we prima, maar de kansen bleven uit en uiteindelijk gingen onze hoofden hangen en wordt het nog een grote uitslag. Enorm zonde, omdat we zo goed bezig waren de laatste tijd.”

DVVC – Dubbeldam ZA 1-5 (1-3)
0-1 en 0-2 Dubbeldam ZA, 1-2 Guus de Jong, 1-3, 1-4 en 1-5 Dubbeldam ZA.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss