Datum: zondag 20 oktober 2019, 15:09 - Auteur: Redactie

DVVC bezorgt TVC Breda een pijnlijke nederlaag in Dongen

Na drie kwartier spelen zat TVC Breda in een zetel bij DVVC, maar een naïeve tweede helft gooide roet in het eten. Uiteindelijk hield het bezoek uit Tuinzigt niks anders dan frustratie over aan de uitwedstrijd in Dongen.

Het leek toch echt een fantastische middag te worden voor TVC Breda, dat aanvankelijk wel wakker moest schrikken van de snelle openingsgoal van de thuisploeg. Het was echter aan de uitblinkende Jeroen Ooms te danken dat de stand in evenwicht was niet veel later. Maar het werd nog mooier voor de Bredanaars, want opnieuw een jongeling trof het doel. Ditmaal was het Bunyamin Canli die de ploeg van coach Nijs Kivits liet rusten met een voorsprong.

“We hebben een uur goed gevoetbald, toen kregen we de 2-2 tegen uit een klotegoal en vervolgens waren we teveel gefocust op het aanvallen. Er was te weinig omschakeling”, legde de balende defensieleider Leroy van Berkom uit na afloop toen hij kort met Voetbalinbreda.nl sprak. Want in plaats van een punt koesteren, liep TVC Breda in het mes van de dorpelingen, die van 2-2 uitliepen naar 4-2 tot frustratie van het meegereisde publiek. Volgend weekend ontvangen de Viola’s Achtmaal.

DVVC – TVC Breda 4-2 (1-2) 1-0 DVVC, 1-1 Jeroen Ooms, 1-2 Bunyamin Canli, 2-2, 3-2 en 4-2 DVVC.