Datum: zaterdag 5 november 2022, 17:23 - Auteur: Redactie

DVVC mist teveel kansen en gaat er hard af in Dordrecht

In 4D is DVVC nog steeds aan het zwalken. Zaterdagmiddag verloor de equipe uit Dongen met dikke cijfers op het gras van Dubbeldam.

Bij de club uit het linkerrijtje konden de Brabanders, die troosteloos onderaan staan, voor rust nog goed mee. Dubbeldam opende weliswaar de score, maar door Thomas Wientjens werd die achterstand al rap weggepoetst. Uiteindelijk stond het tijdens de rust toch 3-1. In de tweede helft vergrootte de thuisclub de ellende voor de gasten.

Voetbalinbreda.nl vroeg na afloop aan de altijd sportieve Guus de Jong waar het mis was gegaan voor zijn DVVC. “We hebben voorin teveel kansen laten liggen en de goals wel heel makkelijk weggegeven. Het is een beetje een geflatteerde uitslag omdat je uiteindelijk wel kansen hebt gehad in de wedstrijd.”

Dubbeldam ZA – DVVC 5-1 (3-1)
1-0 Dubbeldam ZA, 1-1 Thomas Wientjens, 2-1, 3-1, 4-1 en 5-1 Dubbeldam ZA.