Datum: zaterdag 15 oktober 2022, 15:34 - Auteur: Redactie

DVVC ruikt aan eerste punten, maar krijgt alsnog klop

DVVC was zaterdagmiddag dichtbij de eerste punten van het seizoen. In 4D moest men op bezoek bij SSC ’55, maar ondanks een voorsprong na rust ging het nog volledig mis.

In Sprang-Capelle leek DVVC eindelijk op weg naar zijn eerste positieve resultaat van het seizoen. Op sportpark Van Wijlen kwam SSC nog wel aan de leiding, maar via twee doelpunten van Geert Jacobs stond het prompt 1-2. De ruststand werd echter op 2-2 bepaald, maar daar raakte het bezoek uit Dongen niet van in de war. Sterker nog, in de tweede helft zette Nick Horsten DVVC op voorsprong: 2-3.

Toch ging het nog helemaal mis: de thuisclub maakte gelijk en liep vervolgens over de groen-witten heen. Voetbalinbreda.nl vroeg na afloop aan Guus de Jong waar het mis was gegaan voor zijn equipe. “Voor rust ging het gelijk op, maar na rust kwamen we sterk tevoorschijn en beloonden onszelf met een voorsprong. Daarna geven we door persoonlijke fouter de wedstrijden uit handen. Enorm zonde.”

SSC ’55 – DVVC 5-3 (2-2)
1-0 SSC ’55, 1-1 en 1-2 Geert Jacobs, 2-2 SSC ’55, 2-3 Nick Horsten, 3-3, 4-3 en 5-3 SSC ’55.