Datum: zondag 3 oktober 2021, 17:19 - Auteur: Redactie

DVVC stuurt Advendo onverrichter zake huiswaarts

Er viel voor Advendo geen eer te behalen zondagmiddag. De Bredase vijfdeklasser zag lijdzaam toe hoe DVVC vier goals scoorde, zonder dat het zelf ook een keer kon prikken. De keepersproblemen stapelen zich daarbij op.

De schade voor rust viel alleszins mee voor het bezoek uit Breda-Noord, maar toen de Dongense gastheren na rust op het gaspedaal trapten ging het iets te hard. Uiteindelijk werd het 4-0 voor dorpelingen, waar de Bredanaars dus niks tegenover konden stellen. Keeper Daniel Moio viel ook nog eens uit met een blessure, toen hij in botsing kwam met een tegenstander. Verliezend coach Omid Chaab praatte na afloop even bij met Voetbalinbreda.nl.

“We hebben hard gewerkt tegen een tegenstander die verder is dan wij momenteel. We blijven hard werken en onszelf opladen voor de volgende wedstrijd, tegen HSC ’28.” Overigens moest veldspeler Emre Ugur uiteindelijk keepen. Eerste goalie Rick Machielse blesseerde zijn pink deze week en ook Robbert van Oorschot is geblesseerd. Hij viel vorig weekend na een half uur spelen uit tijdens het verloren openingsduel met Neerlandia ’31.

DVVC – Advendo 4-0 (1-0)
1-0, 2-0, 3-0 en 4-0 DVVC.