Datum: zaterdag 4 maart 2023, 18:37 - Auteur: Redactie

Prima DVVC vergeet te winnen bij hoogvlieger RWB

Hekkensluiter DVVC leek zaterdagmiddag voor een stunt te zorgen in 4D, maar dat feestje in Waalwijk ging niet door. RWB voorkwam na rust een nederlaag tegen het bezoek uit Dongen.

In Waalwijk was DVVC de underdog, maar toch was daar niets van te zien. Rood Wit Blauw nam wel het initiatief voor rust door tot twee keer toe op voorsprong te komen, maar toch gingen de bezoekers rusten met een voorsprong. Bas de Jong en Cody Blosser maakten samen de gelijkmakers en Dylan de Ruijsccher leek zelfs een stunt te gaan voltrekken door de 2-3 te produceren.

Die vreugde duurde echter niet te lang: de ploeg uit Waalwijk liet de bordjes in evenwicht hangen en het bleef bij 3-3. “Het was een slecht veld, wij speelden veel directer dan RWB en daardoor waren we een stuk gevaarlijker in de eerste helft en hadden we een terechte voorsprong afgedwongen”, begint DVVC-aanvoerder Guus de Jong zijn relaas al hij na afloop met Voetbalinbreda.nl spreekt.

“De tweede helft ging op en neer en veel grote kansen werden gemist door allebei de kanten. Over heel de wedstrijd gezien denk ik een terechte uitslag en voor ons een hele goede”, aldus de jonge middenvelder.

RWB – DVVC 3-3 (2-3)
1-0 RWB, 1-1 Bas de Jong, 2-1 RWB, 2-2 Cody Blosser, 2-3 Dylan de Ruijsscher, 3-3 RWB.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss