Datum: zaterdag 26 maart 2022, 20:00 - Auteur: Redactie

Eindelijk weer eens een zege voor zaterdagteam Baronie

Na vier nederlagen op rij in 4D is Baronie weer boven water gekomen. Zaterdagmiddag wonnen de jongelingen thuis van Oosterhout ZA.

Even schrok het kwakkelende Baronie van de snelle tegentreffer, maar tegen de verwachtingen in herstelde de thuisclub de schade nog voor rust. Het was Bert Gerritsma met de gelijkmaker en Arthur Barskaja maakte er 2-1 van op sportpark de Blauwe Kei. Maar de zege was allerminst zeker na rust, want het duurde tot de 85ste minuut vooraleer Baronie er 3-1 van kon maken tot vreugde van het publiek. Eindelijk weer een rake driepunter.

De doelpuntenmaker was een bijzondere: Arjan Molawi. Hij is het jongere broertje van Mustafa Mohammad, de spits van de zondag Hoofdklassers van Baronie, die nu in Australië voetbalt. Na afloop was coach Ricardo van de Bos (foto) blij met de overwinning toen hij met Voetbalinbreda.nl sprak. “Of ik opgelucht ben? Ja. En een compliment voor Pieter Joost van de Plas. Hij is jeugdspeler en deed mee bij ons en speelde geweldig.”

Baronie ZA – Oosterhout ZA 3-1 (2-1)
0-1 Oosterhout ZA, 1-1 Bert Gerritsma, 2-1 Arthur Barskaja, 3-1 Arjan Molawi.