Datum: zondag 3 maart 2024, 12:28 - Auteur: Redactie

Eindelijk witte rook: Advendo-trainer Hoogkamer verlengt

Het duurde even, maar Advendo en coach Richard Hoogkamer (foto) hebben deze week besloten hun samenwerking te verlengen. Het Bredase voetbaldier heeft veel verwachtingen voor de komende tijd en sprak met Voetbalinbreda.nl.

Afgelopen zomer werd Hoogkamer aangesteld op sportpark ‘t Kadijkje en zowaar slaagde Advendo er in om wat meer punten te pakken dan men gewend was de laatste jaren in de zondag vijfde klasse. Desalniettemin is de plek op de ranglijst nog altijd te laag en dus is er nog veel werk aan de winkel in de Hoge Vucht en dat besef is er bij alle partijen. “Ik heb dan ook wel lang getwijfeld, want er moeten dingen verbeteren, maar er is mij toegezegd dat het gaat gebeuren en daar gaan we nu hard aan werken met zijn allen”, zegt Hoogkamer.

“Spelers die nu al toe hebben gezegd om te komen voetballend volgend seizoen en die zich hebben al overgeschreven dan krijg je zoveel zin in om er een beter seizoen van te maken dan nu het gevoel is. Ik heb er heel veel zin in”, sloot hij af met een lach. Eén van de nieuwe spelers die toe hebben gezegd om in het eerste te komen ballen is Felitciano Zschusschen. Het voormalige talent van NAC Breda is na avonturen bij Jong FC Twente, het Schotse Inverness en Saarbrucken terug in het tweede van Advendo en mag pas na de zomer voor het eerste uitkomen.