Datum: zondag 26 maart 2023, 16:13 - Auteur: Redactie

Emplina wint bloedstollende topper ondanks spierballentaal TSC ZO

“We gaan Emplina slopen”, beloofde TSC-aanvaller Ryan Snoeren eerder nog op deze website. Zondagmiddag eindigde de kraker van 2D echter in het voordeel van Emplina, dat nu bijna kampioen is.

De belofte van Snoeren, die vol bravoure was richting de kraker, kwam dus niet uit. Wel hulde voor het feit dat hij vooraf iets roept en niet achteraf pas, zoals de meesten in de voetballerij. Een speler om te koesteren dus, niet alleen vanwege zijn voetballende kwaliteiten. Maar feit blijft wel dat er verloren werd en dat was onnodig.

De thuisclub van toekomstig Baronie-coach Jeroen van Bezouwen was 80 minuten lang de onderliggende partij, keek tegen een achterstand aan dankzij een treffer van Joury den Boogerd, maar trok wel aan het langste eind in de gekke slotfase en zit in een zetel voor de titel. Snoeren sprak er na afloop met Voetbalinbreda.nl over.

“Door diep in te zakken en alles weg te schieten wonnen ze toch nog van ons. Dan moeten we ze feliciteren, want nu is het kampioenschap gespeeld. We hebben er alles aan gedaan met erg goed spel. Nu moeten we komend weekend onze rivaal VV Oosterhout maar oprollen”, bleef de aanvaller zoals altijd vol vertrouwen.

Emplina – TSC ZO 2-1 (0-1)
0-1 Joury den Boogerd, 1-1 en 2-1 Emplina.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss