Datum: zondag 31 maart 2019, 16:00 - Auteur: Redactie

Fabio Avaz redt in extremis een cruciaal punt voor UVV ’40

UVV ’40 verkeert in bloedvorm de laatste weken. Op bezoek bij Waspik, dat laatste staat in 3B, werd dan ook verwacht dat de drie punten mee naar huis genomen zouden worden. Maar helaas: de hekkensluiter hield aardig stand en liet UVV vechten voor een gelijkspel.

Op 24 februari verloor UVV voor het laatst. Tegen Gilze toentertijd, dat een serieuze titelkandidaat is. Een knappe prestatie, dat zeker. De wedstrijd uit bij Waspik zou een van de makkelijkere negentig minuten moeten zijn dit jaar, maar dat bleek helaas niet zo.

Dankzij spitta Jonathan van Eerd komen de bezoekers op voorsprong. Maar de Bredase dorpelingen spelen matig en incasseren een penalty, die benut wordt. Vlak voor rust valt ook nog de 2-1. In de tweede helft hebben de gasten dus een hoop goed te maken. Ze deden hun best, maar tevergeefs, aldus Rolf Snepvangers tegen Voetbalinbreda.nl na afloop.

“De tweede helft zijn ze amper op onze helft geweest. Maar we konden maar niet scoren. Gelukkig wist Fabio Evaz, die inviel, de gelijkmaker te maken. Volgende week moeten we weer tegen Waspik, dus hopelijk kunnen we dan de drie punten in Ulvenhout houden.”

Waspik – UVV ’40 2-2 (2-1)
0-1 Jonathan van Eerd, 1-1 en 2-1 Waspik, 2-2 Fabio Evaz.