Datum: vrijdag 11 augustus 2023, 11:07 - Auteur: Redactie

Flekss Soccer Center steekt Advendo helpende hand toe

Zoals eenieder wel weet ondertussen zit Advendo zonder echte voorbereiding, omdat het complex verbouwd wordt (onder meer een nieuw kunstgrasveld) en omdat er tot aan dinsdag geen hoofdtrainer was. Met Richard Hoogkamer werd die verrassend aangesteld zoals Voetbalinbreda.nl exclusief wist te melden, maar er was meer goed nieuws die avond. Onze trotse sponsor Flekss Soccer Center nodige de selectie uit de Hoge Vucht uit om gratis te komen trainen op één van de mooie indoorsoccer-velden in Geertruidenberg.

En zo is er eindelijk weer leuk en goed nieuws te melden rondom de rood-witte vereniging uit Breda-Noord. De opkomst (zie foto) was prima gezien het nog maar begin augustus was. Onder meer nieuweling Rivelino Resort was aanwezig, maar uiteraard ook aanvalsleider Kendrick Cecilia. Het kwartiertje rijden was daarnaast ook gezellig voor het ‘schoolreisgevoel’.

Hij was samen met zijn ploegmakkers dan ook heel blij met het gebaar van Flekss Soccer Center, dat zijn deuren sinds 1 augustus officieel geopend heeft. Wil jij met jouw team of vrienden ook indoor-soccer spelen? Klik hier om naar de website te gaan van Flekss Socccer Center en reserveer jouw veldje met korting!

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss