Datum: woensdag 1 juni 2022, 15:49 - Auteur: Redactie

FlexPons en Hoed verbinden binnen en buiten de lijnen

Sinds dit seizoen is Voetbalinbreda.nl geboost door een trotse hoofdsponsor: FlexPons Breda. Het bureau aan de Boschstraat helpt menig Bredanaar (en mensen uit de regio eromheen) aan werk en heeft veel affiniteit met voetbal. De laatste tijd hebben jullie via dit Bredase bedrijf genoeg vacatures kunnen vinden op onze website en wij stellen geen onbekende aan U voor: Eljay Hoed (foto).

De ervaren verdediger van zaterdag vierdeklasser The Gunners is al jaren werkzaam en vertegenwoordigt de functie van vestigingsmanager bij FlexPons. Zijn missie op het werk is dezelfde missie als op het voetbalveld: mensen verbinden. Na zijn doorbraak bij TVC Breda, waarmee hij uiteindelijk van de zondag vijfde klasse naar de zondag derde klasse promoveerde, en een avontuur bij zondag vierdeklasser WDS ’19, is hij op zijn plek bij The Gunners. Op sportpark het Hooghuys is hij een gewaardeerd selectielid en draagt hij regelmatig de aanvoerdersband. Een rol die hem ook op zijn werkplek goed past.

“Wij kijken niet per sé of er iemand komt solliciteren met een goed CV. Ik geef mensen zonder veel ervaring de kans op een baan, maar dan moeten ze wel gemotiveerd zijn. Ze moeten bereid zijn hard te werken en ook dan zijn er doorgroei mogelijkheden. Bij FlexPons krijg je kansen die je elders niet krijgt. We kijken meer naar de persoon, dan naar het CV van iemand. Hier kan ik je zelfs helpen met het opstellen van een CV, mocht je die niet hebben. Het is echt je motivatie die telt, dan doen we veel terug voor jou. Wie via ons aan het werk gaat krijgt altijd de kans om verder te leren. Zo hebben we een scholingsovereenkomst. Dat wil zeggen als je een bepaalde periode bij ons in dienst bent geweest, wij betalen voor je heftruccertificaat, om maar een voorbeeld te noemen.”

Zoals de 30-jarige Hoed gemotiveerde mensen aan een baan en salaris wil helpen, zo zorgt hij ook bij zijn voetbalcluppie voor een samenwerkingsgevoel. In het veld altijd sturend en wijzend, in de kantine de spin in het feest-web. Maar doordeweeks is het FlexPons dat zijn prioriteit heeft. De Bredanaar vertelt met passie over het bedrijf waar hij zich ontwikkelt en andere mensen zich laat ontwikkelen.

“FlexPons is een bedrijf dat jarenlang in HR-advies zat, maar door alle connecties uiteindelijk in de uitzendbranche gerold is. En een gebrek aan werk is er niet. Als je een opstap wil naar een mooie loopbaan en meteen aan de slag wilt in de productie- of logistiekwereld, dan moet je bij FlexPons zijn om aan de slag te gaan. De link met de regionale voetbalwereld komt Hoed goed uit. Veel klanten van ons zijn ook volgers van het Bredase amateurvoetbal en zoeken dus personeel. De vele mensen die op Voetbalinbreda.nl hun voetbalnieuws komen checken is een groot deel van onze doelgroep, dus het is dan ook een uitgelezen mogelijk om bij ons aan te kloppen voor werk”, besluit Hoed.

Wat zeker is, is dat je als werkzoekende begeleidt zal worden door iemand die zelf door hard werken omhoog is gegroeid. Zowel sportief als maatschappelijk. Inmiddels is Hoed met zijn ploeg zich klaar aan het stomen voor de nacompetitie om promotie over enkele weken. Of er een plek in de zaterdag derde klasse uit zal rollen voor zijn cluppie uit Gageldonk is nog een vraagteken. Maar voor wie morgen aan de slag wil met een nieuwe job: de sympathieke Hoed helpt je meteen op weg. Kom daarom naar de Boschstraat 43 in Breda of kijk nu al naar de website van FlexPons: klik hier!