Datum: zondag 26 maart 2023, 15:33 - Auteur: Redactie

Gesta verslaat PCP: “We hebben verloren van de scheidsrechter”

In 4C komt PCP maar niet in de regionen terecht waar het volgens zichzelf moet staan. Gesta won zondag, maar de arbiter had daar een bepalende rol in volgens het bezoek uit Brabantpark.

Fast forward naar de 2-1 van Gesta. De ploeg uit Galder scoorde de uiteindelijk winnende goal in buitenspelpositie, maar de arbiter wilde daar niets van weten. “Zelfs Gesta begreep niet waarom hij deze goal goed had gekeurd. Het was duizend procent buitenspel, maar hij keurt hem goed en negeert onze grensrechter”, baalde spits Mustapha Houba toen hij na afloop met Voetbalinbreda.nl sprak.

Voor rust scoorde de thuisclub overigens de 1-0 en na rust scoorde het weer, alleen wel in eigen doel. “We verliezen van de scheids, maar ook van onszelf. We hadden voor rust minimaal twee goals moeten maken. We moeten dit verlies de komende wedstrijden recht gaan zetten. We spelen dan twee keer thuis. We blijven voor de top drie gaan. Zolang dat mogelijk is, moet je er voor blijven vechten.”

Gesta – PCP 2-1 (1-0)
1-0 Gesta, 1-1 eigen doelpunt, 2-1 Gesta.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss