Datum: zondag 2 oktober 2022, 15:30 - Auteur: Redactie

Gloria UC pakt de volle buit mee bij goed Advendo

Advendo kon zijn puike start van het seizoen zondag geen goed vervolg geven. In 5A was Gloria UC te sterk voor de ploeg uit Breda-Noord.

Op sportpark ‘t Kadijkje hoopte eenieder met een rood-wit hart op de volgende driepunter, maar Gloria UC stak daar een stokje voor. Na een prima beginfase bekroonde het bezoek uit Baarle-Nassau zich met de verdiende openingsgoal. Advendo, dat Kendrick Cecilia terug zag keren na een wekenlange enkelblessure, speelde op zijn beurt ook goed, maar was voorin niet goed genoeg om iets te forceren. Dat kwam mede door het feit dat Cecilia keeper moest spelen. De topscorer van vorig seizoen deed dat nog best goed ook overigens.

In de tweede helft beslisten de bezoekende dorpelingen het: 0-2. Trainer Omid Chaab na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl. “Je verliest vandaag van een fysiek stugge tegenstander. Voetballend waren wij bij vlagen de bovenliggende partij, maar in de eindfase waren we te haastig met de mogelijkheden en als dan de tegenstander op voorsprong komt, weet je dat je achter feiten blijft lopen.”

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss

Advendo – Gloria UC (0-2)
0-1 en 0-2 Gloria UC.