Datum: zaterdag 30 september 2023, 17:24 - Auteur: Redactie

Goal-festival in Brabantpark: PCP en RWB remiseren

Een heerlijke voetbalmiddag in Brabantpark, waar PCP en RWB beiden vier goals maakten. De wedstrijd in 4F leek een prooi te worden voor de Bredase thuisclub, maar het bezoek uit Waalwijk redde in extremis een punt.

Stoelriemen vast dames en heren, want PCP versus RWB was van meet af spektakel. Op sportpark Lage Kant Noord was het Rood Wit Blauw dat de leiding nam, maar de gastheren van coach Marco de Jong kwamen al rap op gelijke hoogte via Mo al Saadi. Toch werd het 1-2, waarna spits Mustapha Houba de 2-2 binnen wist te knallen.

Maar ook na de thee bleek RWB gevaarlijk: 2-3. Ika zorgde voor de 3-3 en dat werkte als doping voor de kleinste amateurvereniging van Breda. Houba zorgde met zijn tweede treffer van de dag voor de 4-3, maar vlak voor tijd kon hij met zijn ploegmaten niet voorkomen dat de bezoekers de eindstand op 4-4 lieten bepalen.

Doelpuntenmaker Houba (foto) ziet verbetering bij de groenhemden, zo bleek uit een gesprek met Voetbalinbreda.nl. “We hebben vandaag weer goed gespeeld en gestreden voor elke bal. Als we dit doortrekken gaan we nog veel punten pakken en minder goals tegen krijgen, het gaat de goede kant op.”

PCP – RWB 4-4 (2-2)
0-1 RWB, 1-1 Mohamed al Saadi, 1-2 RWB, 2-2 Mustapha Houba, 2-3 RWB, 3-3 Ika, 4-3 Mustapha Houba, 4-4 RWB.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss