Datum: zondag 2 april 2023, 17:18 - Auteur: Redactie

Goalgetter Mustapha Houba wijst PCP de weg tegen Riel

PCP haakt weer aan in 4C. De Brabantparkers dromen nog stiekem van een plek in de nacompetitie en wonnen zondag nipt van Riel.

Middenmoter PCP hoopt nog altijd in de bovenste regionen te eindigen onder interim-coach Marco de Jong en moest dus winnen van het voor lijfsbehoud knokkende Riel. Verplicht welhaast. “Maar makkelijk was het niet”, begon spits Mustapha Houba (foto) zijn verhaal tegenover Voetbalinbreda.nl. Hij zag zijn ploeg soms strugglen.

Maar hij was wel hoogstpersoonlijk in staat om de 0-0 van het scorebord knallen. Na een soort kop-combinatie vanuit een ingooi, veegde de ervaren goalgetter de bal met zijn rechter been in de linkerhoek: 1-0. Een verlossend doelpunt, pas in de 70ste minuut. Zijn twaalfde treffer van de campagne.

Met dank aan Soufian el Mandoudi overigens. De kleine, maar robuuste verdediger kwam over van Advendo en wordt steeds belangrijker voor de Brabantparkers. “Hij speelde een goede pot en was belangrijk bij het tot stand komen van mijn goal. We moeten dit doortrekken tot tweede Paasdag, thuis tegen TVC Breda, dat is een hele belangrijke pot voor ons”, aldus Houba.

PCP – Riel 1-0 (0-0)
1-0 Mustapha Houba.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss