Datum: zondag 28 april 2019, 18:09 - Auteur: Luke Thomas

Goed spelend Bavel nipt onderuit bij koploper DESK

Na het teleurstellende verlies van afgelopen week hoopte Bavel zich dit weekend weer te kunnen herpakken in 3B. Een lastig streven, aangezien koploper DESK de tegenstander was. De Bredase dorpelingen konden niet verrassen en verloren, maar misschien hadden ze wel meer verdiend.

DESK is bezig met het veiligstellen van haar titel, Bavel met een plek in de top vijf. Beiden zitten vrij stevig, maar dan moeten er natuurlijk wel punten gepakt worden. Maar in de voetballerij is er altijd één team de dupe. Gelijkspel daargelaten.

In de eerste helft opende DESK de score uit een corner. De enige treffer, in een wedstrijd waar Bavel meer verdiende, vindt trainer Osman Erbas als hij met Voetbalinbreda.nl spreekt. “Na de 1-0 hebben we DESK zowel aan de bal als in de fitheid helemaal suf gespeeld. Wij kwamen continu onder hun druk vandaan en sloten hun op in hun eigen zestien. Met vlagen heb ik enorm genoten van het vertoonde spel, dus ondanks de nederlaag heb ik er een positief gevoel aan overgehouden.”

Ondanks de nul punten positiviteit bij Bavel. En dat mag: het blijft vijfde en beleeft daarmee een prima seizoen. Op 12 mei speelt het weer, dan thuis tegen RWB.

DESK – Bavel 1-0 (1-0)
1-0 DESK.