Datum: zondag 4 december 2022, 18:29 - Auteur: Redactie

Groen-Wit draait weer als vanouds en slacht Hontenisse

Groen-Wit herstelde zich zondag prima van de nederlaag van vorige week zaterdag bij Zundert in 3A. In Zeeland werd Hontenisse op een pak slaag getrakteerd door de Bredase koploper.

Die onverwachte zeperd tijdens een avondje in Zundert moet er flink in hebben gehakt bij de formatie uit Princenhage, want Hontenisse werd zoek gespeeld voor eigen Zeeuwse publiek. Al in de eerste helft besliste Groen-Wit het potje op verplaatsing. Spits Tijn van Galen (foto, rechts) onderstreepte zijn vorm en nam de eerste twee doelpunten voor zijn rekening en routinier Chafik Boushab verdubbelde de marge.

Na de 0-3 werd de tweede helft een kwestie van uitballen. Zakaria Zerouali (foto, links) pikte ook zijn goaltje mee en het slotakkoord was voor Yassine el Allouchi, die de uitzege nog voorzag van wat extra glans. Groen-Wit is sowieso winterkampioen met vijf punten meer dan nummer 2 Wernhout. Ook als het de laatste wedstrijd voor de winterstop volgend weekend verliest van, jawel, Wernhout. Game on.

Hontenisse – Groen-Wit 0-5 (0-3)
0-1 en 0-2 Tijn van Galen, 0-3 Chafik Boushaba, 0-4 Zakaria Zerouali, 0-5 Yassine el Allouchi.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss