Datum: zondag 8 oktober 2023, 17:51 - Auteur: Redactie

Groen-Wit kwakkelt en verliest tweede uitwedstrijd

Drie uit drie is de schamele tussenbalans voor Groen-Wit in 3B. De Bredase bekerwinnaars konden zondag bij Reeshof geen resultaat behalen.

.

“Hoofdpijn”, zo luidt het eerste wat in Groen-Wit-coach Oualid Saadouni opkomt na de zeperd in Tilburg. Zijn ploeg verloor in speelronde 3 al voor de tweede keer dit seizoen. Nota bene na de 6-0-thuiszege van vorig weekend op Coal, ging het net als uit bij Terheijden mis voor de ploeg uit Princenhage. Cheyondre Richardson opende nog wel de score, maar daarna ging het bergafwaarts voor de Bredanaars. En hoe.

Reeshof trakteerde zijn thuispubliek op een heerlijke voorstelling. De 1-1 betekende de ruststand en in de tweede helft liepen de gastheren uit naar 4-1. Ongekende cijfers voor de groen-witten, die wel reageerden nog. Captain Abdel Zerai scoorde de 4-2 en Mucahit Aydin bracht zelfs nog de aansluitingstreffer op het scorebord. Die goal kwam echter te laat. Het zetten Saadouni aan het denken.

“Voor rust spelen we goed voetbal en moeten we onszelf meer belonen. Maar in de tweede helft scoren zij en alles valt uit elkaar. Reeshof was ongeveer gelijkwaardig aan ons, geen verkeerde ploeg. Ik kan niet verklaren waarom we sinds vorig seizoen na de winterstop tot en met nu wisselvallig zijn. Misschien is het een mentaal ‘iets’, aldus de Bredanaar, die geen beroep kon doen op de broers Tijn en Jop van Galen en Mouhcine Zerouali.

SV Reeshof – Groen-Wit 4-3 (1-1)
0-1 Cheyondre Richardson, 1-1, 2-1, 3-1 en 4-1 SV Reeshof, 4-2 Abdel Zerai, 4-3 Mucahit Aydin.