Datum: zondag 24 september 2023, 19:08 - Auteur: Redactie

Groen-Wit mist teveel steunpilaren en verliest meteen

Zonder een half basisteam kon bekerwinnaar Groen-Wit zijn status niet waarmaken in en tegen Terheijden. Zondagmiddag verloren de Bredanaars het openingsduel van 3B.

“Of dit een slecht begin was? Slecht is zacht uitgedrukt”, steekt coach Oualid Saadouni zijn onvrede niet onder stoelen of banken als hij na afloop van de nederlaag met Voetbalinbreda.nl praat. Hij kon weliswaar geen beroep doen op Zakaria en Mouhcine Zerouali, Jeremy Goveia en Tijn en Jop van Galen, maar zelfs zonder zijn halve basisteam had hij meer van zijn formatie verwacht.

Op sportpark Ruitersvaart, waar de thuisploeg zich ontwikkeld heeft tot gevaarlijke derdeklasser, bleef de eerste helft spannend zonder doelpunten, maar opende Terheijden de score in de 47ste minuut. Yazid Shrir maakte een minuut later nog wel gelijk, maar uiteindelijk werd het 2-1. “We hadden te weinig creativiteit om Terheijden pijn te doen vandaag. Het was aan de bal niet goed genoeg, dan moet je knokken, maar dat gebeurde niet.”

Terheijden – Groen-Wit 2-1 (0-0)
1-0 Terheijden, 1-1 Yazid Shrir, 2-1 Terheijden.