Datum: donderdag 12 mei 2022, 22:01 - Auteur: Redactie

Groen-Wit morst, maar loopt punt in op koploper Victoria

Zonder zelf te winnen heeft Groen-Wit de titelstrijd van 3A iets spannender gemaakt. In Hoeven speelde het bezoek uit Princenhage gelijk, terwijl Victoria ’03 verloor.

De Hoevenaren konden al snel juichen voor eigen publiek, maar toen Yassine el Allouchi al snel de gelijkmaker aan liet tekenen was het game on voor de Bredanaars. Toch werd er niet meer gescoord, door beide partijen overigens. Het resulteerde dus in een achteraf teleurstellende remise. De achterstand op de lijstaanvoerder bedraagt nu nog maar drie punten, waardoor het gelijkspel een gemiste kans werd.

“Voor rust speelden we goed, maar kwamen we knullig op achterstand. Gelukkig maakten we snel 1-1. In de tweede helft waren we onrustig aan de bal. Het is wel een winst dat we teleurgesteld zijn met een gelijkspel”, vertelde coach Martijn van Galen na afloop aan Voetbalinbreda.nl. Komend weekend ontvangt Groen-Wit een andere hoogvlieger. Zundert komt dan naar de Postillonstraat.

Hoeven – Groen-Wit 1-1 (1-1)
1-0 Hoeven, 1-1 Yassine el Allouchi.