Datum: donderdag 25 november 2021, 22:30 - Auteur: Redactie

Groen-Wit stelt op eigen terrein teleur tegen Steen

Het inhaalduel van 3A is donderdagavond niet gewonnen door Groen-Wit. De Bredase hoogvlieger kreeg bezoek van laagvlieger Steen, maar moest de koek uiteindelijk delen.

Steen begon goed aan de Postillonstraat. Met goed voetbal leek het niet op de club die tot aan donderdag slechts twee puntjes had gesprokkeld. De 0-1 viel dan ook snel, tot onvrede van alle Groen-Witters. Maar, dankzij spits Tijn van Galen stond het nog voor het rustsignaal gelijk. De 1-1-score was gelukkig, want de bezoekers hadden een aantal kansen op zeep geholpen.

Twintig minuten voor tijd kreeg de club uit Princenhage een strafschop en doelpuntenmaker Van Galen nam hem. De Steen-goalie dook echter de goede hoek in en keerde de inzet, waardoor het duel uiteindelijk in een remise zou eindigen. Na afloop vertelde Groen-Wit-coach Martijn van Galen aan Voetbalinbreda.nl wat hij van de wedstrijd vond en natuurlijk het resultaat.

“Na rust kregen we veel kansen, maar die gingen er niet in. Al met al verliezen we twee punten vanavond, maar alle complimenten naar Steen. We weten waar we staan door als team te knokken. Dit deden we voor rust niet. Na de pauze hadden we onze kansen moeten benutten, maar dat deden we dus niet. Zondag krijgen we een hele kluif aan DSE”, aldus de ex-spits.

Groen-Wit – Steen 1-1 (1-1)
0-1 Steen, 1-1 Tijn van Galen.