Datum: maandag 18 januari 2021, 20:10 - Auteur: Redactie

Groen-Wit verlengt met ‘de juiste man op de juiste plaats’

Martijn van Galen (foto) en Groen-Wit zijn ook volgend seizoen aan elkaar verbonden. De zondag derdeklassers maakten maandagavond bekend dat de oud-profvoetballer trainer blijft in Princenhage.

Niet alleen hebben de voormalig speler van onder meer VVV Venlo en KV Mechelen de overeenkomst voor een extra jaar getekend, beide partijen hebben ook de intentie uitgesproken om nog langer samen te gaan werken. “De club maakt een sterke groei door, waardoor er steeds meer talentvolle voetballers uit de eigen jeugdafdeling doorstromen. Martijn gaat verder met de missie van de vereniging om deze jonge spelers in te passen in de hoofdselectie. Hij is de juiste man op de juiste plaats voor onze club”, zegt het bestuur uit de volksbuurt.

Van Galen, die voorheen coach was bij TVC Breda en Klundert, sprak zelf ook met Voetbalinbreda.nl over het heuglijke nieuws, ondanks de Corona-stop waar iedereen last van heeft nu. “Groen-Wit is echt een leuke club die groeit. Er is veel potentie aanwezig. Ik heb veel wedstrijden gezien van O19 en het tweede. Ik wil gewoon verder groeien met dit team en daar ook de tijd voor nemen en krijgen. Het bestuur en ik zitten op één lijn”, aldus de gepensioneerde aanvaller, die momenteel al bezig is met zijn derde seizoen aan de Postillonstraat.