Datum: zondag 5 november 2023, 23:21 - Auteur: Redactie

Groen-Wit wint totale doelpuntenchaos van WSJ

De slechte start van het seizoen wordt door Groen-Wit van zich af gespeeld in 3B. Zondagmiddag won de bekerhouder wederom, ditmaal van WSJ.

Eindelijk won Groen-Wit weer eens zeven dagen geleden en dus was het deze zondag reden om te laten zien dat het met de vorm en het vertrouwen beter zit. Toch kwam WSJ op voorsprong in Princenhage, al duurde die weelde niet lang voor de Tilburgers. Dankzij Zakaria Zerouali, die op aangeven van Jeremy Goveia de gelijkmaker liet noteren, ontvouwde zich een spectaculaire wedstrijd vol voetbal spelletjes.

WSJ schrok niet en scoorde plots de 1-2, maar toen maakte de thuisploeg zich kwaad. Captain Abdel Zerai verzorgde de 2-2, waarna Dirk Goudbeek de wedstrijd deed kantelen: 3-2. Toch stribbelde WSJ tegen (3-3), maar op dat moment drukte Groen-Wit door. Doelpuntenmaker Goudbeek leverde een assist op een verrassende doelpuntenmaker: Jouad Dahmani: 4-3.

Het slotakkoord was voor Cheyondre Richardson, die de wedstrijd besliste na een pass van de eindelijk weer fitte Mouhcine Zerouali. “De eerste helft was rommelig, maar na rust was het beter aan de bal en dat resulteerde in meer kansen. ”

We hebben weer gewonnen op karakter vandaag. Dat is niet de manier zoals Groen-Wit normaliter wint, maar de wedstrijdmentaliteit is goed nu, dus dan hoef ik me daar niet meer druk om te maken en kan de focus op het technische en tactische aspect. Ik moet ook wat te doen hebben als trainer, he”, knipoogt Oualid Saadouni na afloop tegen Voetbalinbreda.nl.

Groen-Wit – WSJ 5-3 (1-1)
0-1 WSJ, 1-1 Zakaria Zerouali, 1-2 WSJ, 2-2 Abdel Zerai, 3-2 Dirk Goudbeek, 3-3 WSJ, 4-3 Jouad Dahmani, 5-3 Cheyondre Richardson.