Datum: zondag 28 januari 2024, 23:48 - Auteur: Redactie

Hattrick Jeremy Sips levert TVC Breda een punt op

Een spektakel van jewelste zondagmiddag in Tuinzigt, waar TVC Breda vier keer scoorde en niet won. Raamsdonk weigerde te buigen in 4B na de hattrick van Jeremy Sips (foto).

In de eerste twintig minuten begonnen de Viola’s niet goed. Toch kregen ze een penalty mee die werd gemist, maar na dat gevoelige moment begonnen ze toch meer aan te dringen. Na een goede actie aan de zijkant en een lage voorzet van tiener Wimano Holzken werkte de tegenstander de bal in eigen goal: 1-0. Tien minuten daarna kregen de gastheren echter een penalty tegen: 1-1. Net voor rust maakte Raamsdonk ook nog de 1-2 tot onvrede van coaches Kevin Faas en Nijs Kivits.

En de Bredanaars kwamen slecht uit de rust en kregen ook de 1-3 tegen. Hierna kreeg TVC Breda toch weer de overhand en scoorde middenvelder Sips plots tweemaal: 3-3. In de 92stee minuut kreeg de thuisclub wederom een penalty die Sips benutte voor de 4-3 en daarmee zijn hattrick voltooide.

“Na die goal liet de scheidsrechter heel lang doorspelen en kwam de spits van Raamsdonk met gestrekt been in op onze keeper Milan Emonts en liet de scheids doorspelen waardoor zij de 4-4 konden binnen tikken. We hadden de betere kansen, maar hebben het helaas niet kunnen omzetten in een overwinning. Uiteindelijk toon je wel karakter door na een 1-3-achterstand terug in de wedstrijd te komen.”, kon TVC Breda-aanvoerder Leroy van Berkom, die een wedstrijd schorsing uitzat, uiteindelijk toch nog tevreden zijn toen hij met Voetbalinbreda.nl sprak.

TVC Breda – Raamsdonk 4-4 (1-2)
1-0 eigen doelpunt, 1-1 (pen.), 1-2 en 1-3 Raamsdonk, 2-3, 3-3 en 4-3 (pen.) Jeremy Sips, 4-4 Raamsdonk.