Datum: zondag 6 november 2022, 16:00 - Auteur: Redactie

Hilvaria snoept punten af van Oosterhout in blessuretijd

Oosterhout had de driepunter in kannen en kruiken zondag in 2D, maar baalde uiteindelijk alsnog. Hilvaria voorkwam in de laatste minuut een nederlaag.

In Hilvarenbeek hielden Oosterhout en Hilvaria elkaar in evenwicht, maar de thuisclub drong wel wat meer aan. Voor rust werd er niet gescoord, maar in de tweede helft kreeg Matthew Coenraadts het thuispubliek stil. De verdediger ontpopt zich de laatste weken als doelpuntenmachine, want hij prikte weer een pingel binnen in het hol van de leeuw: 0-1.

De zwart-witte gasten dachten de zege in kannen en kruiken te hebben, maar toen Hilvaria in de 93ste minuut de gelijkmaker liet noteren waren de druiven zuur voor de Oosterhouters. Voetbalinbreda.nl vroeg aan spits Sandro Ariza (foto) hoe de stemming was. “Dit voelt als een verlies. Ze hadden veel balbezit, maar geen kansen. Dat de 1-1 viel, daar waren we stuk van.”

Hilvaria – Oosterhout 1-1 (0-0)
0-1 Matthew Coenraadts (pen.), 1-1 Hilvaria.