Datum: zondag 23 april 2023, 16:39 - Auteur: Redactie

Hoogvlieger Viola bezorgt PCP opnieuw een ‘catastrofe’

Viola bezorgde PCP de zoveelste teleurstelling in 4C. Zondagmiddag leed de club uit Brabantpark alweer zijn achtste nederlaag van de campagne.

Op sportpark Lage Kant was er nog niks aan de hand voor de Bredanaars van interim-coach Marco de Jong. Dat was na rust anders: Viola opende de score en verdubbelde de marge zelfs. PCP kwam via Yassin Taouil wel terug in de strijd en leek op de valreep nog weg te komen met een punt, maar veteraan Sydney Raphaela miste de grote kans op de 2-2.

Uit de counter maakte het bezoek uit Alphen toen de 1-3. Voor spits Mustapha Houba reden om de noodklok te luiden in gesprek met Voetbalinbreda.nl. “Twee weken terug speelden we nog om nacompetitie om promotie. Nu moeten we voorkomen dat we nacompetitie om degradatie spelen, want het verschil met UVV ’40 is slechts een punt.”

“Spelen om degradatie te voorkomen. Dit is heel erg jammer. Op voorhand zou je dat noot durven zeggen dat we dat met deze selectie moeten gaan doen, maar in de deze klasse zit alles heel dicht bij elkaar. We gaan er 100 procent voor in ieder geval en ik heb er alle vertrouwen in dat we ons veilig gaan spelen de komende weken.”

PCP – Viola 1-3 (0-0)
0-1 en 0-2 Viola, 1-2 Yassin Taouil, 1-3 Viola.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss