Datum: zaterdag 22 april 2023, 17:28 - Auteur: Redactie

Horsten laat DVVC juichen na kelderkraker tegen Irene ’58

DVVC lijkt op weg om vlak voor het einde van 4D de laatste plek te gaan verlaten. De hekkensluiters uit Dongen wonnen zaterdagmiddag op eigen gras van de voornaamste concurrent Irene ’58.

Op sportpark Dongekant hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. Zowel qua score als veldspel en dus wacht het wachten op vuurwerk in de tweede helft. En in de laatste drie kwartier was DVVC de sterkere ploeg. Uiteindelijk viel er slechts één doelpunt en dus een zeer belangrijk doelpunt, voor de thuisclub. Het bezoek uit Den Hout baalde dan ook flink.

Uit een vrije trap scoorde centrale verdediger Nick Horsten de winnende. Het was zijn vierde van de campagne. De winnende captain Guus de Jong, die zelf nog dé kans op de 1-0 om zeep hielp, sprak met Voetbalinbreda.nl. na afloop. “De eerste helft ging gelijk op, maar na rust hadden wij de overhand en creëerden we kansen. Of de zege terecht was? Ja.”

DVVC – Irene ’58 1-0 (0-0)
1-0 Nick Horsten.