Datum: zondag 21 mei 2023, 16:40 - Auteur: Redactie

HSC ’28 maakt een hard einde aan dramatisch seizoen Advendo

Zondagmiddag is er in 5A een einde gekomen aan de lijdensweg van Advendo. HSC kraakte het bezoek uit de Hoge Vucht, die de competitie afsluiten op de elfde positie.

In Heerle viel er voor de zoveelste keer geen eer te behalen voor de rood-witten uit Breda-Noord. HSC schrok voor rust wel van twee goals van topscorer Kendrick Cecilia (foto). Maar de dubbelslag van de gewilde aanvaller bracht de gasten niks. Na rust maakte HSC gehakt van Advendo: 8-2. Overigens werd er nog een goal afgekeurd van Advendo en zagen zij hun spits met rood van het veld gestuurd worden in de tweede helft. Voetbalinbreda.nl sprak na afloop met coach Omid Chaab, die afscheid nam van Advendo.

“We deden het behoorlijk voor rust en hadden zelfs de 1-3 gescoord, die werd afgekeurd vanwege buitenspel. Maar na rust is Tarik Ates met direct rood het veld uitgestuurd. Zelfs toen hadden we mogelijkheden om op voorsprong te komen. HSC knakte ons bij de 4-2 en toen liepen ze in de laatste twintig minuten uit naar acht doelpunten. Jammer, maar had er zeker meer ingezeten”, sloot de sympathieke oefenmeester uit Roosendaal. Hij gaat genieten van zijn zoontje bij Roosendaal. Advendo? Dat zoekt nog een nieuwe coach.

HSC ’28 – Advendo 8-2 (2-2)
0-1 Kendrick Cecilia, 1-1 HSC ’28, 1-2 Kendrick Cecilia, 2-2, 3-2, 4-2, 5-2, 6-2, 7-2 en 8-2 HSC ’28.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss