Datum: vrijdag 7 juni 2024, 12:27 - Auteur: Redactie

In de wandelgangen: Bredaas tienertalent TSC in trek, Oosterhoutse burenruzie

Sinds 2011 al is onze rubriek ‘In de wandelgangen’ populair onder ons publiek en deze week is het weer tijd voor verse geruchten. In elk gerucht zit een kern van waarheid, maar vergeet over het algemeen niet het korreltje zout te nemen.

‘JEKA en Unitas’30 willen Bredaas tienertalent van TSC’

Romano Rijndorp (18) beleefde ondanks de degradatie van TSC uit 1E een goed seizoen met vele assists. De nummer 10 die eerder dit decennium doorbrak bij TVC Breda staat nu in de belangstelling van zondag eersteklasser Unitas ’30 en zondag tweedeklasser JEKA. Ook TSC, dat weer in de zondag tweede klasse gaat acteren, wil hem echter behouden, zo weet Voetbalinbreda.nl. Waar hij gaat spelen wordt voor zaterdag bekend, al had NAC Breda hem ook nog op de korrel voor het hoogste jeugdteam, maar hij was net enkele maanden te vroeg geboren om in die leeftijdscategorie te voetballen.

‘Oosterhoutse strijd om buitenspeler Negro barst los’

Abdelaziz Negro (foto, links), de lepe buitenspeler met gevaarlijke kap naar binnen en dito schot is gewild door VV Oosterhout. Hij heeft zelfs al meegetraind, maar zijn hart lijkt toch bij SCO te liggen, waarmee hij vorig seizoen promoveerde, maar deze maand degradeerde naar de zaterdag vierde klasse. Het is echter nog geen uitgemaakte zaak waar hij zal gaan schitteren na de zomer. Wordt vervolgd.

‘Advendo hoopt Zerouali los te weken bij Groen-Wit’

In de Hoge Vucht is men bezig om een nieuw succesteam te formeren en de zondag vijfdeklassers zijn bezig om Youssri Zerouali te verleiden. De middenvelder brak jong door bij Groen-Wit, beleefde een moeilijke tijd na een verkeersongeluk, maar is weer fit en gretig. Ondanks het feit dat hij geen onbetwiste basisspeler was dit seizoen, hoopt Advendo hem naar sportpark ‘t Kadijkje te lokken.