Datum: zaterdag 21 januari 2023, 23:00 - Auteur: Redactie

Internos beleeft rampmiddag in en tegen Oud-Beijerland

Voor Internos is de hervatting van 3C op een klein drama uitgelopen. Zaterdagmiddag won Oud-Beijerland op eigen terrein van de ploeg uit Etten-Leur, die een pingel miste en weer een speler geblesseerd uit zag vallen.

Ook in Zuid-Holland was het koud, maar de temperatuur zakte verder toen de normaliter bijna altijd scorende Sven van Zwam een strafschop om zeep hielp. Dé kans op de openingsgoal werd gemist, waarop de thuisclub na rust wel toe wist te slaan.

Uiteindelijk werd het nog rampzaliger. De gehavende selectie van coach Paul van Dijk, die na dit seizoen vertrekt, kreeg er nog een blessuregeval bij. Devin Tholel viel uit met een kwetsuur en zag langs de lijn hoe Internos niet kon scoren en verloor.

“Of er nog iets positiefs was aan vandaag? Nee”, baalt aanvaller Jaye Musters (foto, links) als hij na afloop met Voetbalinbreda.nl spreekt. “We verliezen, we hebben er een ernstige blessure bij en we houden niet veel spelers over op deze manier.”

Oud-Beijerland – Internos 1-0 (0-0)
1-0 Oud-Beijerland.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss