Datum: zaterdag 2 december 2023, 20:20 - Auteur: Redactie

Internos juicht na werkelijk krankzinnige pot voetbal

Een wedstrijd om nooit meer te vergeten voor Internos zaterdag in 3B. In en tegen Klundert won de ploeg uit Etten-Leur een doelpuntrijk spektakelstuk.

Scheidsrechter Opgraaf had het maar druk met zijn pen en papier: elf goals noteren, enkele strafschoppen toekennen en tegelijkertijd proberen te genieten van hetgeen wat er zich allemaal afspeelde op het ijskoude sportpark Molenvliet. En genieten was het: vooral van Internos en Jaye Musters en Jorik Scholten (foto). Beide heren kregen een hattrick op hun naam. Musters de assists, Scholten de goals.

 

Het doelpuntenspektakel begon echter met een treffer van ‘stofzuiger’ Dirk van der Ham, waarna Scholten de marge verdubbelde. De ploeg van coach Remco Broos dacht op rozen te zitten, maar Klundert stond na drie kwartier plots op 2-2. In de tweede helft ging Internos echter los: Emin Dizdar, Sven van Zwam en Jorik Scholten beslisten de middenmoot-kraker met elk een goal.

Maar toen kwamen de pingels voor de thuisspelende Tricolores. Het werd 4-5, maar Scholten voltooide zijn hattrick: 4-6. In het slot opnieuw een strafschop voor Klundert, maar verder dan de aansluitingsgoal kwamen de gastheren niet. Uiteraard sprak Voetbalinbreda.nl na afloop met Musters, die een grote lach op zijn gezicht had. “Dit was echt een lekkere pot en we hebben hem ook verdiend gewonnen.”

Klundert – Internos 5-6 (2-2)
0-1 Dirk van der Ham, 0-2 Jorik Scholten, 1-2 en 2-2 Klundert, 2-3 Emin Dizdar, 2-4 Sven van Zwam, 2-5 Jorik Scholten, 3-5 (pen.) en 4-5 Klundert, 4-6 Jorik Scholten, 5-6 (pen.) Internos.