Datum: zaterdag 23 september 2023, 17:40 - Auteur: Redactie

Internos opent het seizoen met de hatelijke brilscore

Op het gras van Halsteren pakte de seizoensouverture voor Internos anders uit dan gehoopt. De derdeklasser uit Etten-Leur zag na ruim 90 minuten de brilstand op het scorebord staan.

Het debuut van coach Remco Broos bij de geel-blauwen mondde niet uit in een doelpuntenfestijn. Sterker nog, Halsteren en Internos was als een slechte film op een zwart wit-televisie. Gescoord werd er dus niet. “Het was een saaie pot voetbal, waarbij beide teams geen recht hadden op meer”, klonk Internos-spelmaker Jaye Musters (foto) kritisch toen hij na afloop met Voetbalinbreda.nl praatte.

“Voor rust zakten zij heel erg in en wij speelden te traag, we bewogen ook te weinig. In de tweede helft was het iets meer open, maar uiteindelijk mogen we nog blij zijn met een punt. We hebben zelfs nauwelijks kansen gecreëerd en zij speelden een aantal keer een tegenstoot slecht uit.” Speelronde 1 dus met een puntje voor Halsteren en Internos. De rest? snel vergeten.

Halsteren ZA – Internos 0-0.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss